Τα προσωπικά δεδομένα πάνε περίπατο και ΑΝΗΚΟΥΝ στο κράτος! | Του Δ.Μ.Μ.

Το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων από την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ήρθε να προστεθεί στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα αμφισβήτησης για την παρακολούθηση του πολίτη και τον προβληματισμό που υπάρχει για τη λεγόμενη επιστολική ψήφο.

Ποιος μπορεί να διαβεβαιώσει ποιον, ότι ο κάθε ένας που θα ψηφίζει μέσω του διαδικτύου για τις εκλογές, δε θα φακελώνεται (κανονικά) στη συνέχεια για την πολιτική του άποψη.

Είναι ολοφάνερο ότι τα στοιχεία των πολιτών που καταχωρούνται στο Gov.gr έχουν γίνει λάφυρα που περιφέρονται παράνομα από το χέρι της κ. Ασημακοπούλου, έως εις Θεός γνωρίζει που αλλού, και με τι σκοπό για τη χρησιμοποίησή τους. Το σκάνδαλο Ασημακοπούλου σε λίγο καιρό θα θεωρείται «παιδική ασθένεια» σ’ αυτό που θα ακολουθήσει.

Η ζωή κάθε ενός και κάθε μίας παρακολουθείται! Κάθεσαι να πιεις έναν καφέ κι αμέσως το κινητό σου (νούμερο ένα ρουφιάνος των υπηρεσιών του κράτους), σου στέλνει μήνυμα για το πού βρίσκεσαι και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία. Δεν υπάρχει σεβασμός των ιδιωτικών στιγμών του πολίτη. Βιντεοσκοπείσαι είτε από τον ηλίθιο που κάθεται δίπλα σου και θεωρεί δικαίωμά του να σε τραβήξει βίντεο ή φωτογραφία, ή από τον παραδίπλα ηλίθιο που θεωρεί δικαίωμά του κι αυτός, να τραβήξει με ντρόουν το σπίτι σου από ψηλά, Βιντεοσκοπείσαι ανά πάσα στιγμή στη βόλτα σου στον πεζόδρομο ή σε επίσκεψη σ’ ένα εμπορικό κατάστημα.

Αν τα παραπάνω –που όλοι μας γνωρίζουμε- είναι κανονικότητα… σκεφτείτε τι γίνεται με το Gov.gr που εκεί έχουν όλα τα στοιχεία μας με το Ν και με το Σ.

Το σκάνδαλο της Ασημακοπούλου, ευρω-αναθρεμμένης πανεπιστημιακά και θερμής υποστηρίκτριας γνωστού πολιτικού κατηγορούμενου για ασέλγεια κατά ανηλίκου, είναι η θρυαλλίδα που πυροδοτεί αυτό που θα επακολουθήσει…

Δ.Μ.Μ.

Τέλος, παρακολουθήστε το προφητικό βίντεο του Τζιμάκου Πανούση πριν 15 χρόνια. Θα δείτε ότι μόνο πλάκα δεν έκανε…