Να αποσυρθεί τώρα το εμετικό κείμενο τοξικότητας στην πολιτική ζωή της Πάρου

Με μία απαράδεκτη και γεμάτη τοξικότητα ανάρτηση στη σελίδα: «Φίλοι της Δημοτικής Παράταξης Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη», επιχειρείται όχι μόνο να «πνίξει» τον ίδιο τον συνδυασμό της πλειοψηφίας του δήμου Πάρου, κάνοντάς τον ένα αποκλειστικά συνδυασμό με σημαία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά υβρίζει ουσιαστικά και το 20% του ελληνικού λαού που ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Στην ανάρμοστη ανάρτηση η γελοιότητα χτυπάει «κόκκινο», αφού υποστηρίζει ότι όπως κέρδισαν τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου (η ΝΔ), θα κερδίσουν και τις εκλογές του Ιουνίου και τις δημοτικές του Οκτωβρίου!

Η τοξική ανάρτηση, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι σε γνώση του κ. Κωβαίου, ξεπερνά τα εσκαμμένα ενώ παρουσιάζει τον κ. Μπιζά ως υποχείριο του ΣΥΡΙΖΑ ή άλλου κόμματος. Πρέπει τώρα, αυτή τη στιγμή, η ανάρτηση αυτή να κατέβει και οι υπεύθυνοι να ζητήσουν συγγνώμη διότι επιχείρησαν να δηλητηριάσουν την πολιτική ζωή της Πάρου.

Η ανάρτηση:

«Φίλοι της Δημοτικής Παράταξης "Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη"

Όλοι ξέραμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Μπιζά, επιδιώκοντας να χάσει το Δήμο Πάρου η Νέα Δημοκρατία. Από σήμερα, είναι και επίσημο, αφού ο κύριος Μπιζάς ανακοίνωσε ως  υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον Σταύρο Στέλλα, γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υποψήφιο βουλευτή.

Καταλαβαίνουμε την απελπισία του κυρίου Μπιζά όταν βλέπει ότι οι Παριανοί εμπιστεύονται τον κύριο Κωβαίο. Αν νομίζει ότι αγκαλιάζοντας το ΣΥΡΙΖΑ θα πετύχει κάτι, είναι μάλλον πολύ γελασμένος. Ας δει τα αποτελέσματα των εκλογών για να καταλάβει πως στην Πάρο τέτοια κόλπα δεν περνάνε. Καμία ψήφος στο Δούρειος Ίππο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κερδίσαμε το Μάιο, θα κερδίσουμε τον Ιούνιο και θα πετύχουμε  ακόμα μια μεγάλη νίκη τον Οκτώβριο. Η Πάρος θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά, όπως έκανε μέχρι τώρα με Δήμαρχο Κωβαίο. Ο συνδυασμός Μπιζά-ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνταγή της αποτυχίας».